Vi firar 100-års jubileum idag i familjen!

 

Idag den 18 oktober så är det en mycket speciell dag. Det är nämligen precis 100 år sedan min pappa Oskar föddes och det vill jag fira och uppmärksamma extra här på bloggen. Pappa som gick bort för lite mer än sju år sedan, var en fantastisk pappa och morfar som jag och familjen saknar enormt mycket…

Pappa var en oerhört fin person som alltid såg till familjens bästa och han var en stor trygghet för mig genom alla år. Idag tänker jag med mycket kärlek och stor tacksamhet på hur enormt mycket som han betytt för oss alla…

Jag känner mig så lyckligt lottad och pappa lever för alltid kvar i mitt och allas våra hjärtan, tillsammans med min älskade mamma Margit <3

Stort grattis älskade pappa på 100-årsdagen! Jag älskar dig!

Det här inlägget postades i Familj. Bokmärk permalänken.