I Wallanders Ystad…

Åh, vad roligt det är att åka till Ystad, Det är den vackraste sommarstaden som jag vet, och den ligger nära oss här. Det tar bara en kvart med Pågatåget och vips så är man i Wallanderland. Fotot ovan är taget en vacker dag vid Ystads saltsjöbad.

Idag gjorde jag just en sådan resa för att få njuta av Ystad och att skriva. Bestämde mig för att skriva på Fridolfs konditori som var Wallanders favoritställe. Jag behöver få lite extra inspiration för mitt skrivande och passar då på att se sommarskåne och Wallanders stamställe. Massor av turister kommer hit för att se just detta om somrarna.

Nu vill jag bjuda på lite vackra vyer från Ystad…

 

Och detta vackra hus…

 

Så här god ser en Wallanderbakelse ut. Jag lovar den var god!

Nu gällde det bara att skriva också på ”mitt projekt”¨, jag kände att jag hade bra flyt i storyn idag. Det berodde nog på att jag var på en vacker och inspirerande plats.

Ja det var en härlig dag i Wallanders Ystad.

Följ Maria von Schantz och bloggen Starka familjer på Facebook
Maria von Schantz instagram All rights reserved.

Det här inlägget postades i Maria von Schantz - artiklar/articles, Marias betraktelser, Okategoriserade, Skåne, Sommar, Stora förebilder. Bokmärk permalänken.