Dagstur till Båstad!

Jag tog en tur till Båstad för en vecka sedan för att titta på tennis och besöka min dotter som jobbade på tennisturneringen TP Open. Det var verkligen supertrevligt med tennismatcherna och att komma till vackra Båstad. Roligt också att se dottern ”in action”. Så här såg det ut den dagen…

Jag passade självklart på att ta en promenad i den vackra hamnen och reflekterade då över mina barndoms sommarlov som oftast innehöll en resa hit till Båstad för att se på tennis.

På den tiden brukade vi också spendera tid på Hemmeslövs Herrgård, som hade en fin pool och även en sommarskridskobana där jag och min bror Mikael kunde åka skridskor i badkläder om sommaren. Ja det är fantastiska minnen som jag har härifrån. Svensk sommar när den är som bäst i hemestertider…

 

 

 

 

Följ Maria von Schantz och bloggen Starka familjer på Facebook
Maria von Schantz instagram All rights reserved.

Det här inlägget postades i Familj, Marias betraktelser, Skåne, Sommar. Bokmärk permalänken.