Nu slår det ut!

Våren fortsätter att överraska och komma med nytt varje dag här på Österlen. Idag såg jag de första utslagna bladen här i Tomelilla, det gjorde mig extra glad. Naturen har en enastående förmåga att läka våra kroppar och själar och det behövs verkligen i dessa dystra coronavirus tider…

 

Alla vårblommor fortsätter att blomma och de blir bara fler och fler varje dag. Så här vackert blommar Skilla! Jag tycker den blå färgen är så fin, och den gränsar till lila.

Så här vackert var det också på Tomelilla golfbana idag. Alla färger är så vackra i vårljuset och jag älskar att fota ute i naturen så här års. Vår golfbana här i Tomelilla tillhör de allra vackraste golfbanorna i Sverige. Idag såg det ut som en vacker tavla. Det är en fröjd att åka hit en vacker vårdag. Det gäller både golfspelare och andra som bara älskar att njuta av naturen och restaurangen.

Ja, det gäller att ta vara på den här vackra tiden. Ha en fortsatt härlig dag! kram Maria

Det här inlägget postades i Livskvalitet i familjen, Marias betraktelser, Österlen, Skåne, Tomelilla. Bokmärk permalänken.