Välkommen kära vårdagjämning!

Nu har våren kommit hit till Österlen och idag infaller vårdagjämningen 2020. Dagarna blir äntligen längre än nätterna och det är underbart. Vi behöver ljusglimtar i vardagen extra mycket just nu, så att vi även kan få lite glädje och solsken de här oroliga tiderna när coronaviruset sprider sig som en löpeld runt jorden.

Idag var det en strålande dag här i Tomelilla och jag och många andra njöt av solen och de vackra vårblommorna. Det är just sådana här dagar som är som vaccin och medicin för själen. Även vår fina katt Molly passade på att njuta av finvädret både ute på tomten och i soffan nära de värmande solstrålarna.

Alla färger lyser så fint och ger extra glädje nu här på jorden. Corona viruset drabbar just nu människor i nästan alla länder och vi behöver alla någonting som muntrar upp oss, ja precis som de vackra vårdagarna här i Skåne gör just nu…

Välkommen kära vårdagjämning!

 

Följ Maria von Schantz och bloggen Starka familjer på Facebook

Maria von Schantz instagram All rights reserved.

 

Det här inlägget postades i Familj, Marias betraktelser, Okategoriserade, Österlen, Tomelilla. Bokmärk permalänken.