Glad Påsk från Skåne!

Det är minst sagt underliga tider runt omkring i världen sedan Covid-19 kom. Det är så ledsamt med alla människor som har fått sätta livet till runtomkring i världen. Många kämpar också just nu för sina liv i respiratorer. Det är en stor tradgedi för alla människor som drabbas och för deras familjer. Jag tänker också på alla som är gamla och sitter ensamma i sina lägenheter. De kan inte få träffa sina barn och barnbarn  och det är sorgligt.

Något som i alla fall är lite positivt är att det mänskliga perspektivet nu börjar att få ett större fotfäste och människor runtomkring i världen ställer upp för varandra och hjälper varandra. Jag hoppas att detta är ett uppvaknande som inte tar slut utan fortsätter efter denna kris i mänsklighetens historia..

Min önskan så här i påsktider är att Covid-19 snart ger sig av från världen, och att vi alla får pusta ut lite. Men det kommer nog att vara ett tag till så vi måste ha tålamod och kämpa på. Den här påsken blir i alla fall helt annorlunda för många människor runt omkring i världen.

Vi behöver i alla fall försöka att tänka positivt, och se fram emot allt som skall komma efter den här krisen. Nu när det är vår kan vi också vara ute och få frisk luft, och tänka på lite annat ett tag. Själv försöker jag att njuta av att vara ute så mycket som möjligt och att ta vara på solskenet, den friska luften och alla vackra vårblommor som har kommit. Hoppas att ni gör detsamma. En Glad Påsk önskar jag er alla från Skåne! Kram Maria

 

Kära hälsningar från Maria

Följ Maria von Schantz och bloggen Starka familjer på Facebook
Maria von Schantz instagram All rights reserved.

 

Det här inlägget postades i Marias betraktelser, Österlen, Skåne, Tomelilla. Bokmärk permalänken.