18 oktober, en viktig dag att minnas <3

Idag är det den 18 oktober som är en viktig dag att minnas. Det är nämligen min pappas födelsedag. Pappa som var en fantastisk man dog i april 2016, men han lever för alltid i mitt hjärta <3

Idag skulle pappa ha fyllt 96 år om han hade levt. Tänk vad tiden går. Jag har så fantastiskt fina minnen av min pappa och tänker på honom lite extra just idag.

Som barn har jag fina minnen från allt roligt som vi gjorde tillsammans. På fotot till höger så var vi på Gröna Lund. Min bror Mikael, pappa och jag åkte Flygande mattan med vår kusin Eva. Jag kände mig så trygg där hos pappa när det kittlade i magen av spänningen och farten. Ja precis så känns det fortfarande ibland, när tiden rusar fram.

När tiden rusar fram då är det viktigt att blicka tillbaka på nära och kära som inte alltid längre finns med oss, men som alltid stannar kvar i hjärtat. Precis som pappa och mamma.

Ett annat fint minne var höstlovet för fyra år sedan. Pappa var i toppform och ute på tomten. Barnbarnen hjälpte honom att kratta och samla grenar. Pappa var då 92 år och i fin form. Vilket underbart minne. Pappa jag älskar dig! <3

18 oktober, en viktig dag att minnas <3  Av Maria den 18 oktober 2019

Följ gärna Starka familjer på Facebook. All rights reserved.
Maria von Schantz instagramphotos

 

 

 

Det här inlägget postades i Familj, Okategoriserade, Stora förebilder. Bokmärk permalänken.