Höst med många vackra färger och lite vemod…

Ja nu är det redan den 24:e oktober och hösten är i full gång. Här i Skåne har vi haft ganska skönt oktoberväder den sista tiden, när det inte har regnat förstås. Jag har haft förmånen att röra mig på lite olika vackra platser här i den södra regionen under de vackra höstdagarna (Fotot ovan är taget i den vackra botaniska trädgården i Köpenhamn) och det har resulterat i lite vackra foton med höstfärger, som jag gärna delar med mig av.

Så här vacker var hösten i Pildammsparken i Malmö den 9 oktober (fotona är från min egen instagram).

Och så här vackert var det i Helsingborgs hamn den 18 oktober…

Och sist men inte minst, så här vacker var det i Lund igår…

Fotot som jag tog igår vid Lunds domkyrka är jag mycket nöjd med. Domkyrkan är en sådan vacker och spännande katedral dit människor vallfärdar till ifrån hela världen och det är en plats för eftertanke och historia.

Ja. hösten kommer med vackra färger och lite vemod…

 

 

 

 

 

 

 

Foto av Emelie von Schantz

Följ gärna Starka familjer på Facebook. All rights reserved.
Maria von Schantz instagramphotos 

 

Det här inlägget postades i Skåne. Bokmärk permalänken.