15 september, en viktig dag att minnas <3

 

Idag är det den 15 september, som är en viktig dag värd att minnas. Det är nämligen min mammas födelsedag. Mamma Margit som tyvärr dog i februari i år, kommer alltid att finnas i allas våra hjärtan och just den här dagen är hon extra saknad.<3

Älskade mamma Margit, idag tänker jag på dig lite extra. Du skulle ha fyllt 92 år idag och jag är så ofantligt tacksam för alla fina år vi fick tillsammans. Du lärde mig att uppskatta alla små ljuspunkter i livet tillsammans med familjen.

Tack för alla fina minnen genom alla år. Här kommer lite fina bilder från att jag var liten till mammas 90-årsdag för två år sedan…

Hela familjen i Nyhavn ca 1967, ett Nyhavn som jag fortfarande älskar.

Ja, foton har vi gott om i familjen. Det finns massor av fotoalbum. Både mamma och pappa älskade att fotografera oss  alla i familjen.

Ett intresse som jag också tagit med mig genom åren.

Just 90-årsdagen var en fantastisk höjdpunkt, och jag är så glad att vi fick fira den tillsammans med glädje.

Fotot nedan på pappa och mamma är taget på vår balkong här i Skåne.

Tack för allt kära mamma, och idag minns vi dig med kärlek. Tusen kramar från din dotter Maria

Det här inlägget postades i Familj. Bokmärk permalänken.