Omväxlade start i början på året…

Kära läsare! Tänka sig att vi redan är inne i februari månad, och för oss har 2018 startat med en riktigt rivstart 🙂 Vi startade nya året med att packa väskorna för att åka till varmare breddgrader…

Ja, det är någonting helt fantastiskt, att få lämna ett mörkt och kallt vinter land för några dagars underbart ljus. sol och massa välbehövliga vitaminer. Sol och vitaminer gör verkligen underverk för en vintertrött kropp och själ…

Jag passade på att verkligen frossa i grönsaker frukter och annat godis! Stora favoriter är bland annat oliver och jordgubbar. För att inte tala om kaffe, choklad och Churros på något härligt café. Helt underbart!

Väl hemma igen, var det så dags att packa väskorna igen, för att åka till Sveriges nordligare delar och till universitetsstaden Umeå där sonen skall gå musikproduktionslinjen.

 

Ja, det blev ganska stora kontraster i början av året, och det tycker jag är intressant.

Det är också ganska fantastiskt vad vädret kan skilja sig åt i olika delar av vårt avlånga land. På Österlen blommar redan snödroppar, och i Umeå är det massvis av snö!Bilden ovan är tagen vid Umeå Universitet bredvid den vackra skulpturen ”Norra Skenet” av Ernst Nordin i januari, på sonens första dag på universitetet. I tisdags fyllde han också 20 år och vi firade med att han flyttade in i sin studentlägenhet.

Bilden på snödropparna nedan är tagen här på Österlen idag…Nu är det redan den 10 februari, och massor har redan hänt. Jag hoppas och tror att det nya året kommer att bli spännande och innehållsrikt, och jag önskar min familj och mina vänner ett riktigt härligt 2018!

 

Vinterhälsningar från Maria

Follow Maria von Schantz and Starka familjer på Facebook. All rights reserved

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Spanien. Bokmärk permalänken.