3 september idag, och min födelsedag…

Ja, då var det dags igen för att fira födelsedag, märkligt att åren går så fort :)!

I morse blev jag väckt av familjen med en underbar hemgjord Marsipantårta som min dotter Emelie hade gjort alldeles själv,                                         och med en kopp välsmakande cappuccino.

Min man är helt suverän på att göra cappuccino och dottern en hejare på att baka tårtor!!

Jag fick också fina presenter och den bästa presenten var nog en egen tennislektion med vår duktiga tenniskille Marcus. Ja, tänk er själva att ha en helt egen tenniscoach i familjen 🙂 Nu är fokus helt klart på att komma iform inför höstens äventyr och utmaningar.Det känns faktiskt helt ok att fylla år.

Tack för alla fina presenter!!

Observera att alla texter och bilder på bloggen Starka familjer skyddas av lagen om upphovsrätt. All rights reserved

Det här inlägget postades i Familj, Österlen, Sommar. Bokmärk permalänken.