Idag börjar äntligen det efterlängtade sommarlovet….

Idag börjar sommarlovet!! Jag vet att det varit mycket efterlängtat av många barn och ungdomar, förstås även i den här familjen.

Ibland undrar jag var tiden tagit vägen, barnen är så stora nu, men det var inte länge sedan som de var små. Ja, tiden har gått väldigt väldigt fort.

Just idag tänker vi också lite extra på barnens farmor Annmari, som tyvärr inte finns med oss längre, och som vi saknar. Hennes födelsedag var just den 13 juni.

I år hoppas jag förstås på en varm och skön sommar. Förra året var det för mycket regnande, i alla fall för min smak. Men de dagar som var soliga var förstås ljuvliga.

Här på Österlen finns det fantastiskt fina stränder, tänker då på Sandhammaren och Mälarhusen bland annat.

Jag kommer att arbeta i stort sett hela sommaren i år tyvärr, men det är förstås självvalt. Men i augusti bli det dags för en efterlängtad semester, och den som längtar efter någonting gott…väntar alltid för länge 🙂

Men jag vet två i vår familj som är extra glada just idag, och som kan njuta i fulla drag!!!Kanske blir det till att klättra i träd, och spela tennis bland mycket annat, och förhoppningsvis massor av sol och bad förstås!!!

Jag och min familj vill nu passa på att önska Er en riktigt riktigt skön sommar,

för idag börjar sommarlovet!!

 

Observera att alla texter och bilder på bloggen Starka familjer skyddas av lagen om upphovsrätt. All rights reserved.

 

 

Det här inlägget postades i Barn, Familj, Livskvalitet i familjen, Österlen, Sommar. Bokmärk permalänken.