Ett nytt spännande år har börjat….

Ja nu är det 2012 och ett nytt spännande år har just börjat, visst är det fantastiskt! Med ett nytt år kommer förstås nya möjligheter och nya erfarenheter. Mest spännande tycker jag är att inte riktigt veta hur det nya året kommer att gestalta sig, det är lite som ett oskrivet blad. Samtidigt känns det bra ta med sig alla gamla erfarenheter in i någonting helt nytt.

Under helgerna har jag och min familj  bara tagit det lugnt, och haft det skönt. Det bästa har varit att bara få koppla av och umgås och det har varit skönt att slippa alla måsten. Det har också varit en tid för eftertanke och funderingar på mål och framtid. Ja på vad som är viktigt i livet.

Själv håller jag på att sammanställa massor av material som jag har gjort under åren, och det är inte lite. Jag siktar också in mig på en hel del nya projekt, och det skall förstås bli mycket roligt. Vad det handlar om kommer jag att berätta mer om längre fram.

Världen står öppen för att utforskas, och jag tycker att det är hög tid att ta tag i saker som är viktiga.

Under 2012 kommer jag och min familj att fortsätta vår resa för en mänskligare värld för barn och familjer. Hoppas att du vill hänga med, för ett nytt spännande år har just börjat… 

 

Det här inlägget postades i Barn, Familj, Livskvalitet i familjen. Bokmärk permalänken.