Bloggpost för UNICEF. God Jul och Gott Nytt År, Merry Christmas and a Happy New Year!

Den här bloggposten innehåller nötkräm

Notkram-575

Bild UNICEF Pelle Bergström

”Det pågår en tyst katastrof. En katastrof som varje dag dödar 21 000 barn under fem års ålder. De flesta barnen dör av näringsbrist, diarré eller andra sjukdomar. De dör av orsaker som med enkla medel skulle kunna förebyggas. Det som saknas är vaccin, medicin, rent vatten och näringsriktig mat. Saker som UNICEF kan leverera. Saker som vi tillsammans kan leverera.

Den här bloggposten är mitt sätt bidra. För i och med att jag publicerar den här bloggposten blir inte bara fler uppmärksammade på den tysta katastrofen utan dessutom innebär det att re:member skänker sex påsar av den nötkräm som UNICEF använder vid behandling av undernärda barn. Tre påsar nötkräm om dagen är allt som krävs för att ett barn som lider av undernäring ska kunna överleva.

Har du också en blogg och vill göra något viktigt i jul? Hämta bloggmaterial här! Tillsammans räddar vi barns liv.

Ps. Vill du köpa fältprodukterna som räddar barns liv, besök UNICEFs gåvoshop. Du kan välja ett snyggt gåvobevis designat av bland annat Tove Styrke eller Elsa Billgren att ge bort i julklapp.

Me and my family are supporting UNICEF and the lifesaving nut creme

This is also a blogpost about Nötkräm (nut creme) to help saving children from starvation. For every blog post published the company re:member is giving six bags of nutcreme that UNICEF can give forward. Three bags of nut creme a day is enough for a child to survive.

 

Vi vill också passa på att önska er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År 2012!

From all of us, to all of you, Merry Christmas and a Happy New Year 2012!

Det här inlägget postades i Barn, Blog in English, Familj, UNICEF. Bokmärk permalänken.