Tack för allt älskade mamma <3

Kära mamma, det är fortfarande helt overkligt att du inte längre finns ibland oss. Jag saknar dig jättemycket, men du finns förstås för alltid i mitt hjärta. Jag visste att du varit väldigt trött sista tiden innan du dog, och det var kanske inte så konstigt då du var fyllda 91 år, 4 månader och 20 dagar. Du bodde fortfarande själv i huset och var van att klara dig själv i så stor utsträckning som möjligt, men till sist gick det inte längre och det var dags för dig att möta pappa igen <3

Jag är så glad för att just du har varit min mamma, och att jag har fått ha både dig och pappa i mitt liv så länge. Du och pappa Oskar har betytt så oerhört mycket för mig, och för min familj.

Det var underbart att få spendera många fina dagar tillsammans under jul och nyår. Vi tyckte det var så mysigt. Så mycket fantastiska minnen vi har tillsammans mamma <3

På bilderna nedanför kan man se hela familjen och kusin Lena på besök hos mormor och morfar i Vittangi. Vilket härligt barndomsminne. Jag hoppas att du nu får träffa pappa  och mormor och morfar i himlen. Jag älskar dig <3 Kram Maria

 

 

 

Det här inlägget postades i Familj, Marias betraktelser, Stora förebilder. Bokmärk permalänken.