Vilken härlig kreativ period!

I vanliga fall tycker jag att oktober och november, kan vara en lite trist period, med ganska få roliga upplevelser, men det gäller inte i år. För mig har det istället varit en mycket intressant och rolig period. Dessutom har vädret varit fantastiskt! Jag har haft förmånen att träffa många av mina vänner i såväl Danmark som Sverige. Det har varit rena rama vitamininjektionen.

Köpenhamn betyder mycket för mig och Nyhavn är ett ställe som jag verkligen älskar. Jag har varit där flera gånger under hösten, bland annat för att få inspiration till mitt skrivande och min musik. Jag har dessutom fått en massa nya kontakter i Ystad och Österlen regionen i samband med att jag nu utvecklar mitt företag PQ Inspiration, som arbetar med arbetsplatsutveckling i förskolor och skolor.

Jag glädjer mig väldigt över att jag blivit upphandlad av Ystads kommun. Det är verkligen roligt. Jag brinner för frågor som har med barn och personal i förskolor och skolor att göra. Miljöerna i förskolorna och skolorna kan göras oerhört mycket bättre och med min långa erfarenhet som förskollärare har jag fått en unik inblick och erfarenhet i området.

Dessutom har mina Österlenfoton blivit uppmärksammade på Visit Ystad Österlens instagram och facebooksida. Jag är mycket glad att mina foton fått ett erkännande i den hårda konkurrensen av vackra Österlenbilder. Stort tack till Visit Ystad Österlen!

Fotot ovan tog jag här i Tomelillatrakten, och fotot under tog jag på vägen emot Ystad.

Ha en fortsatt trevlig helg, önskar Maria!

 

 

 

 

Följ gärna Maria von Schantz och Starka familjer på Facebook. All rights reserved.

Maria von Schantz foton Instagram

 

 

 

Det här inlägget postades i Barn, Danmark, Den svenska förskolan, Livskvalitet i familjen, Maria von Schantz - artiklar/articles, Marias betraktelser, Österlen, Tomelilla. Bokmärk permalänken.