Vackra Haväng, ett av mina favoritställen på Österlen

I helgen firade vi att vi nu bott 9 år i Skåne, och på vackra Österlen. Det är helt ofattbart vad snabbt tiden har gått. Jag har lärt mig att tycka väldigt mycket om denna södra landsända, och jag vill passa på att dela med mig av ett av mina absoluta favoritställen, nämligen Haväng.

Vackra Haväng ligger vid Hanöbuktens södra del, norr om Stenshuvud och nära Brösarps backar.

Många konstnärer, poeter, musiker och författare älskar Haväng. Det är någonting magiskt med ljuset, havet, naturen och de fina djuren som strövar runt i området som gör det så vackert och  magiskt. Ja landskapet och bilderna talar för sig själva…

På heden går de vackra hästarna och betar fritt och verkar så lyckliga, det är ett helt underbart ställe att leva på för djuren.

För den som vill se mer av vackra Haväng, åk gärna dit och njut av den vackra naturen och den magiska stämningen på heden, eller njut av ett vackert bildspel med musik av min son Marcus von Schantz här nedanför.

Marcus fotade de vackra bilderna i bildspelet nedan en tidig vårdag, i gryningen…

https://www.youtube.com/watch?v=TYeRGoksRgM

 

Vackra Haväng, ett av mina favoritställen på Österlen

Följ Maria von Schantz och Starka familjer på Facebook. Observera att alla texter och bilder på bloggen Starka familjer skyddas av lagen om upphovsrätt. All rights reserved

 

 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade, Österlen, Sommar. Bokmärk permalänken.

2 svar på Vackra Haväng, ett av mina favoritställen på Österlen

  1. Emelie skriver:

    Tråkigt att alla dina kommentarer försvunnit :/ Fina bilder för övrigt 🙂

Kommentarer är stängda.