Tacksamhetens vindar blåser…

Fin fågelbild från Ystads saltsjöbad

Nu har vi hunnit en bit in i September, och det är fortfarande ganska varmt och skönt väder här i Skåne. När sommaren äntligen kom, då blev det många turer till stranden. Bilden på måsarna ovan, är nästan som en tavla och den tog jag en fin sommardag nere vid vackra Ystads Saltsjöbad…

Vi har så oändligt mycket att vara tacksamma för här i Sverige och det känns extra viktigt att komma ihåg idag, när läget i världen är så anspänt, och så oändligt många människor befinner sig på flykt undan fattigdom, terror, krig och våld…

Just idag känner jag mig extra tacksam och tänker på min fina mamma Margit som fyller  år imorgon. Grattis kära mamma på 88-års dagen!!! mamma och jag

Den här bilden är en av mina favoritbilder på mamma och mig <3

Jag tänker också på släktingar och alla vänner runtomkring i världen som jag lärt känna genom åren. Trots att jag inte ser er så ofta så finns ni i mitt hjärta, och jag känner mig så tacksam för er alla!

Att ha en familj som man älskar betyder så mycket, och trots att allt inte alltid är guld och gröna skogar, så skall man aldrig glömma att vara rädda om varandra….Marcus och MollyEmelie och molly

 

Tacksamhetens vindar blåser <3

 

 

 

Följ Maria von Schantz och Starka familjer på Facebook. Observera att alla texter och bilder på bloggen Starka familjer skyddas av lagen om upphovsrätt. All rights reserved.

Det här inlägget postades i Familj, Livskvalitet i familjen, Österlen, Sommar. Bokmärk permalänken.