Sol och konst idag i Simrishamn!

favoritfärg rosIdag var det en strålande vacker dag! Eftersom det är påsk så tog vi bilen till Simrishamn för att se på konst och för att njuta av det vackra vädret…Vackra SimrishamnVi åt glass vid hamnen och lapade sol och vi besökte också Österlenskolan för konst och design som vi brukar.Utställnins SimrishamnI år hette påskutställningen inställningen är utställd. En av de duktiga konsteleverna på skolan heter  Lovisa Kurkkio, och hon är dotter till min barndoms bästis Agneta.

Lovisa Greta

Agneta och jag lekte massor tillsammans i vår barndomsstad Kiruna. Ibland är världen liten. Det visade sig nämligen att även Agneta var i Simrishamn idag, men hon skulle resa vidare, så vi hann inte ses den här gången tyvärr… Men kanske träffas vi igen längre fram här på Österlen. Det vore verkligen roligt!

simishamn konst

Sol och konst idag i Simrishamn! 🙂Maria påsk simrishamn

Följ Maria von Schantz och  Starka familjer på Facebook. Observera att alla texter och bilder på bloggen Starka  familjer skyddas av lagen om upphovsrätt. All rights reserved.      

Maria o Emelie påsk simrishamn 1

 

Det här inlägget postades i Livskvalitet i familjen, Österlen. Bokmärk permalänken.