Glädjen i att se människor växa…

Amaryllis 1

Foto av Emelie von Schantz

I hela mitt vuxna liv har jag arbetat med människor på olika sätt främst i förskolor och i skolor. För mig har det varit ett självklart val eftersom jag älskar att se människor växa.

När man arbetar med barn så lär man sig så mycket om sig själv och om vad som är viktigt i livet, och när man utbildar andra och håller i kurser då blir det också extra tydligt vad det är som man har lärt sig i livet. På det sättet växer man själv som människa lite varje dag.

Min utbildning till förskollärare har varit fantastisk, även om förutsättningarna i jobbet blivit förändrade genom åren, och det är någonting som jag ofta skriver om här på bloggen och i olika artiklar. Men inte en enda dag har egentligen varit bortkastad, eftersom jag har fått följa så många barn och även vuxna.

AmaryllisknoppAmaryllisknopparDet bästa som finns är att se någon växa från en liten knopp till en blommande planta.

Det är det som gör det så fantastiskt att arbeta med människor. Ingen dag är den andra lik.

Nu när jag har ett eget företag så är det just det här som gör mitt arbete extra roligt, det är just

Amaryllisknoppar 2Amaryllis 2

 

 

 

 

 

 

glädjen att se människor växa!

 

 

Observera att alla texter och bilder på bloggen Starka familjer skyddas av lagen om upphovsrätt. All rights reserved.

My facebook page:  https://www.facebook.com/Pqinspiration

My homepage:     http://pqinspiration.eu/

 

Det här inlägget postades i Barn, Den svenska förskolan. Bokmärk permalänken.