Välkommen 2022!

Tänk att det idag är den allra första dagen på ett helt nytt år. Idag känner jag mig tacksam för allt vad 2021 har haft att ge och jag ser också fram emot lite ljusare tider framöver.  Vilken fantastisk dag och vad mycket som återstår att uppleva och göra under det här året.

Ljuset har börjat att återvända och vi går emot en tid som förhoppningsvis blir lite bättre än de senaste åren som påverkats mycket av Covid-19. Än är det inte över men jag hoppas att det kommer att bli betydligt bättre nu när så många av oss är vaccinerade.

Till sist bjuder jag på lite foton från mina promenader som visar hur det har sett ut de senaste dagarna här på Österlen och så vill jag passa på att önska er alla ett riktigt Gott Nytt År 2022!

Solen som kom tillbaka och snön som kom precis till julafton…

Den lite trollska dimman som legat tät över fälten…

och till sist vackra Byagården i Tomelilla ett kulturhistoriskt minne.

Följ Maria von Schantz på instagram och Starka familjer på facebook @All rights reserved

 

 

 

Det här inlägget postades i Marias betraktelser, Österlen, Skåne, Tomelilla. Bokmärk permalänken.