Vackra Österlen!

Varje gång jag tar en promenad här runtomkring så tänker jag på hur vackert det är här på Österlen. Nu när våren har kommit blir det så speciellt. Att kunna ta sin morgonpromenad i vacker miljö och höra sånglärkorna som sjunger över fälten är unikt. Jag har dessutom haft turen att se hundratals sångsvanar som har rastat vid en åker. Det var en fantastisk syn, och de sjöng så vackert…

Jag behöver inte gå särskilt långt från vårt hus för att komma till detta vackra, och det är rogivande för själen och nyttigt att gå för kroppen. Jag älskar att promenera varje dag innan jag sätter mig vid datorn och det är ljuvligt!

Här kommer lite foton från de senaste dagarna med lite vårtecken och för att fira vårdagjämningen som infaller den 20 mars klockan 10.37.

Ha en underbar dag och trevlig helg! önskar Maria

Följ Maria von Schantz på instagram och Starka familjer på facebook @All rights reserved

 

 

 

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Österlen, Skåne, Tomelilla. Bokmärk permalänken.