Två år av saknad…

Idag så är det två år sedan min älskade mamma Margit gick bort. Två långa år av sorg och saknad. Jag har tänkt på mamma varje dag sedan dess och jag är så oerhört tacksam för den tid vi fick tillsammans. Jag bär med mig så många fina minnen av henne och av min pappa Oskar.

Tänk att jag och min bror fick ha våra föräldrar till de var över 90 år. Vilken gåva. Jag är också oerhört tacksam att jag hann komma upp till Umeå dagen innan mamma dog så att jag kunde sitta vid hennes sida. Det gick bara två plan från Stockholm till Umeå den 3 februari 2019 på grund av snöstorm och ett av de planen var mitt.

När jag kom fram till Umeå så var det en rejäl snöstorm. Min bror mötte mig vid flygplatsen och tillsammans åkte vi till mamma på sjukhuset. Att få vara där med henne under de två sista dagarna i hennes liv var så viktigt och har kommit att bli ett sorgligt men kärleksfullt minne. Älskade mamma vad jag saknar dig <3

Tusen kramar, din dotter Maria

Det här inlägget postades i Familj, Marias betraktelser. Bokmärk permalänken.