God jul och Gott Nytt År!!!

Ja nu närmar sig Julafton med stormsteg och det kan man se här på Österlen. Så här vackert är det julpyntat vid hamnen i Simrishamn. Riktigt mysigt och stämningsfullt var det tycker jag…

Juldekorationerna speglade sig vackert i havet och värmde upp i det lite småkyliga vädret, och så här vackert var det i Ystad vid Per Helsas gård i helgen…

December månad har varit en riktigt kreativ månad för mig och jag har passat på att skriva mycket. Dessutom så har jag firat 40 år som förskollärare. Den dagen förenade jag nytta med nöje och firade bland annat med en härlig tårtbit på ett trevligt café här i Tomelilla…

Med detta inlägg så vill jag önska er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt år 2021!

Varma Julhälsningar från Maria med familj

 

Det här inlägget postades i Familj, Okategoriserade, Österlen, Skåne, Tomelilla. Bokmärk permalänken.