Vintern närmar sig…

Vi är i slutet av november och de sista dagarna har varit lite kallare här på Österlen.

Fortfarande så har vissa träd sina löv kvar, men det börjar att bli glesare och glesare. Jag försöker i alla fall fortsätta att gå mina promenader för att få motion, inspiration och frisk luft. Det är bara så underbart vackert här runtomkring Tomelilla och jag har mina favoritstråk…

 

Idag regnade det tyvärr på promenaden men när jag kom in så var min man igång med att tända den öppna spisen. Det var så underbart att värma sig vid brasan och ta en kopp kaffe och donut.

Det är ju fortfarande märkliga tider med Covid-19 här i Sverige och i övriga världen. Det gäller att försöka att hitta alla ljuspunkter som går just nu och jag försöker att njuta av naturen här runtomkring och allt det vackra…

De sista rosorna blommar fortfarande här på tomten, men kanske inte så länge till.

Hoppas ni alla får en skön helg! <3 Hälsningar Maria

Följ Maria von Schantz på instagram och Starka familjer på facebook @All rights reserved

 

 

 

Det här inlägget postades i Maria von Schantz - artiklar/articles, Marias betraktelser, Österlen. Bokmärk permalänken.