Saknar dig älskade pappa…

Idag den 23 april 2020 är det på dagen fyra år sedan min älskade pappa Oskar gick bort. Jag saknar dig älskade pappa och det går inte en dag utan att jag tänker på dig…

Tänker på alla fina minnen bland annat från min barndom och hittade några foton:

Här var vi i Nyhavn, som fortfarande är en av mina absoluta favoritplatser <3

Här var vi hos mormor och morfar i Vittangi <3 Ett lyckligt minne.

Ett helt fantastiskt minne från 2015. Här hjälper min dotter pappa att kratta en vacker höstdag. Pappa hade precis fyllt 92 år vid detta tillfälle och var själv med och höststädade tomten vid huset i Umeå <3 Båda ungdomarna hjälpte sin morfar och alla var stolta och glada. Detta var också sista gången som de fick träffa sin älskade morfar.

Kära pappa! Jag har så ofantligt många minnen med dig och jag tänker på dig varje dag. Tack  för alla fina minnen genom åren <3 Jag saknar dig älskade pappa! Maria

 

Det här inlägget postades i Familj. Bokmärk permalänken.