Yes!!! Vårkänsla, födelsedag och pris till Ranelid!

Blomma köpenhamn

Äntligen helg!! Köpte med mig blommor från Örestad, så nu känns det lite mer vårlikt här hemma, dessutom sol och några plusgrader! I helgen skall vi också passa på att fira vår son Marcus som fyllde 16 år i torsdags. Grattis Marcus!!! På tal om vårkänsla, såg precis det första vårtecknet på tomten, nya fina vintergäck #Lycka!!! Se mer av dem på min Facebook sida, https://www.faceook.com/Pqinspiration

En annan mycket positiv händelse är att vår fina och duktiga författare Björn Ranelid har blivit tilldelad Stina Aronssons litteraturpris 2014 av Samfundet De Nio. Grattis Björn! Det är du verkligen värd! Samfundet De Nio är en litterär akademi som bildades den 14 februari 1913 efter Lotten von Kræmers testamente.

Y Björn3Bilden ovan, en Björn Ranelid i toppform på Ystads Saltsjöbad i juli 2012. Foto Maria von Schantz.                  

                                       Yes!!! Vårkänsla, födelsedag och pris till Ranelid!

solnedgång i februari

Kvällens vackra solnedgång i Tomelilla

https://www.faceook.com/Pqinspiration

 

Observera att alla texter och bilder på bloggen Starka familjer skyddas av lagen om upphovsrätt. All rights reserved

Det här inlägget postades i Björn Ranelid, Familj, Kultur, Österlen, Stora förebilder. Bokmärk permalänken.