Nu är det jul igen…

PaperArtist_2013-12-15_18-43-09[1]Nu är det jul igen!! Vi har hunnit med en hel del den sista tiden, bland annat en kryssning till Tyskland.Det var riktigt skööönt, och ví hade det härligt bland annat på König Gustavs restaurang i Sassnitz. Där åt vi en massa god mat, och en härlig chokladdessert, mums…Emelie o Maria på König Gistav restaurang

På restaurangen såg vi ett porträtt på en släkting till min man, som kallas morbror Filip. Han var befälhavare på Oscar II:s fartyg. Helt otroligt!

Det har också också varit Luciafirande. Min dotter var sin skolas Lucia, och det var ett fint Lucia uppträdande av alla inblandade, med vacker sång. Jag älskar Lucia firandet, och blir som vanligt både glad och rörd.

Emelie Lucia

Jag har dessutom firat 33 år som utbildad förskollärare, och det är jag mycket stolt över!Min mamma Margit tog den här bilden på mig på lärarhögskolan i Gävle 1980 på min examensdag. Det är fantastiskt vad mycket som jag har hunnit med de här 33 åren, bland annat i förskolans värld.

Maria  förskollärexamen

God Jul till er alla!!! <3     önskar Maria med familj

https://www.faceook.com/Pqinspiration

 

Observera att alla texter och bilder på bloggen Starka familjer skyddas av lagen om upphovsrätt. All rights reserved

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Den svenska förskolan, Familj. Bokmärk permalänken.