Ljuva september…

”Minns i november, den ljuva september, den tid då äpplet faller moget”

frukost ute m E

”Minns i november, den ljuva september, då solen styrs med silkestömmar”

Ja visst stämmer textraderna ovan, tagen från sången ”Minns i november” av Per Myrberg med verkligheten. Själv är jag mycket förtjust i september månad, och kanske har det att göra med att både min och min mammas födelsedag ligger i september. Jag är också förtjust i äpplen, och i äppleperioden som just nu är i full gång här på Österlen.

Jag måste nog ha världens vackraste tågresa till jobbet i Danmark. Konstnärssjäl som jag är, så ser jag vackra bilder hela tiden från tågfönstret, speciellt nu under september månad. Jag har en tavla utanför mitt tågfönster härifrån Tomelilla till Malmö. Så här vackert har det varit vissa dagar!!!

trainwindow like a painting

Men det är klart när det är mulet, grått och trist då är det förstås inte lika roligt och snart kommer också den tiden tyvärr.

Men än så länge gäller det att passa på att njuta och ta vara på de fina soliga dagarna, och det innebär att njuta av helgerna och att ta vara på stunderna med familjen… <3

Emelie o Marcus 2

Ha en hääärlig helg!!! önskar Maria

 

Observera att alla texter och bilder på bloggen Starka familjer skyddas av lagen om upphovsrätt. All rights reserved

Det här inlägget postades i Livskvalitet i familjen, Österlen. Bokmärk permalänken.