Hej och välkommen till PQ Inspirations hemsida!"Vi står inför nya utmaningar inför framtiden i Öresundsregionen, och det är nu vi måste satsa på barnen och medarbetarna i förskolor och skolor"


Det är här PQ Inspiration kommer in i bilden:


Mitt namn är Maria von Schantz. Jag är en förskollärare, coach och inspiratör i pedagogiska miljöer, som bor i Tomelilla i Skåne.Med mitt företag PQ Inspiration skapar jag: "Sunda förskolor på bägge sidor av sundet"

 

Jag vänder mig främst till förskolor och skolor i Öresundsregionen. Men jag arbetar också internationellt. Jag har erfarenhet av att arbeta i förskolor/børneinstitutioner både i Sverige och Danmark. Min bakgrund är gedigen och jag har varit utbildad förskollärare i över 30 år.


Med mina utbildningar/koncept gör jag fina resultat, och syftet är att skapa "attraktiva arbetsplaser som ligger i tiden". Jag använder kreativitet och musik som metod.


Resultaten som jag gjort hittills är mycket goda! Medarbetarna har utvecklats på ett mycket positivt sätt, och det har också barnen och deras föräldrar har fått ta del av. Det har handlat om nöjdare och gladare personal, och minskade sjukskrivningskostnader bland annat.                         For et børnevenligt Øresund og for det danske marked   

                   

                           

Hej! Mit navn er Maria von Schantz og jeg er en svensk pædagogisk coach og konsulent som bor i Tomelilla i Skåne. Jeg har lang erfaring fra svenske og danske børneinstitutioner.


Med mit firma PQ Inspiration skaber jeg: "Sunde børneinstitutioner på begge sider af Sundet"


Jeg udvikler gode arbejdsmiljøer og sunde børneinstitutioner, med kreativitet og musik som en metode og jeg har gjort gode resultater. Jeg henvender mig primært til børneinstitutioner i Øresundsregionen, men jag arbejder også internationalt. For mig er det vigtigt at skabe "attraktive arbejdsplatser der hører til tiden".


" Hvis personalet har det godt, vil de gøre et bedre arbejde, og syge fraværsomkostnaderne minsker"
Varför anlita PQ Inspiration?

Genom PQ Inspiration och Maria von Schantz mer än 30-åriga erfarenhet och bakgrund inom

förskoleområdet, så kan vi erbjuda personalutveckling av mycket hög kvalitet och med snabba resultat.


Vi utvecklar kreativa arbetsplatser där personalen trivs och känner arbetsglädje!


Personal som mår bra och känner arbetsglädje gör ett bättre arbete och är mindre sjuka!


Genom att anlita oss sparar arbetsplatsen, företaget och kommunen pengar, eftersom ohälsa och sjukskrivningar kostar mycket pengar för arbetsgivarna i dag. Detta gäller i mycket hög grad de pedagogiska miljöerna såsom förskolor och skolor.


Det finns även andra fördelar med att välja oss:


Vi är kända för att ge mycket positivitet och inspiration till arbetsplatserna, bland annat med de egna metoderna LEQ-nyckeln och Barnens perspektiv, där vi arbetar med kreativitet och musik som metod för att skapa ett lustfyllt arbetsklimat.


När medarbetarna får använda sin kreativitet leder det till att de känner mindre stress. Om personalen mår bra och känner mindre stress, då kommer det även barnen tillgodo.


Jag arbetar i nära samarbete med min man Carl Olof och hans företag von Schantz Music Production


Vi arbetar också med föräldrautbildningar, i Öresundsregionen och internationellt.

Mycket goda referenser finnes.                                       Glad personal ger glada barn!

     Kontakta mig:

Maria von Schantz

Odengatan 8

S-27334 Tomelilla


Tel: +46(0)705883260

Skype: pqinspiration

E-mail: info@pqinspiration.eu

Min Blogg:

Jag har en personlig blogg där jag skriver om saker som ligger mig varmt om hjärtat. Jag skriver bland annat om mitt företag, min familj och om Österlen där jag bor. Om du vill kika in på min blogg så hittar du den här:


https://www.pqinspiration.eu/blogg

PQ Inspiration finns på Facebook:


https://www.facebook.com/pqinspiration