Sommar, reflexion och Ranelid….

 

strand 2

Ja nu är det sommar och ledighet. Vad passar då bättre än att åka till havet och mysa.

CO o MarcusDet allra bästa med sommaren här i Skåne är alla vackra stränder. Ja här på Österlen finns de vackraste stränderna av alla, som Mälarhusen och Sandhammaren bland annat.

Just den här sommaren har det varit underbart väder, så det har blivit en hel del turer ner till havet.

För min personliga del så har det varit skönt och givande med tid för reflexion.

Jag har kommit igång med att läsa boken ”Tyst i klassen” av Björn Ranelid, som är en stor förebild och inspiratör för mig och som jag ofta skriver om här på bloggen. Tack vare att Björn finns så känns saker och ting lättare tycker jag. Självklart tog jag med mig boken till stranden.Björn Ranelid bok på stranden

Mina berättelser är flyttfåglar som söker värmen och jag ger mig inte förrän de hittar ett bo i ditt hjärta”    – Citat Björn Ranelid

Ja, det stämmer verkligen för mig. Björn Ranelids berättelser går rakt in i mitt hjärta.

Det är härligt att läsa Ranelids böcker. Hans berättelser tillför en helt ny palett av färger i språket, och människorna som han tecknar med ordens hjälp blir så levande på något sätt. Det känns som om man lär känna Karin Lilja och hennes barn på riktigt.

Mälarhusen 2013

En annan sak som jag verkligen gillar med sommaren, det är att leka i vågorna med barnen och att dricka kaffe på stranden. Ingenstans smakar en kopp kaffe så gott som just här. Att vara på stranden med sin familj och att njuta av havets vågor det är verklig livskvalitet för mig!

Maria drinking coffé at the beach 2013

https://www.faceook.com/Pqinspiration

Homepage:     http://pqinspiration.eu/

 

Observera att alla texter och bilder på bloggen Starka familjer skyddas av lagen om upphovsrätt. All rights reserved.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Björn Ranelid, Familj, Kultur, Livskvalitet i familjen, Österlen, Sommar, Stora förebilder. Bokmärk permalänken.